Toegangscontrole

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Een toegangscontrolesysteem maakt het sleutelbeheer een stuk makkelijker. Er kan gekozen worden voor eenvoudige of meer complexe systemen afhankelijk van het type project. Een toegangscontrolesysteem kan bediend worden met een kaartlezer, vingerafdrukscanner of een codeklavier, al dan niet gestuurd door een computer. Een proximity kaartlezer is bij dergelijke systemen ook een optie. Deze werkt op basis van een kaart of tag die tegen de lezer gehouden wordt om toegang te krijgen tot een bepaalde ruimte. Deze toepassing is welbekend bij bedrijven.

Bent U op zoek naar een toegangscontrolesysteem voor het bedrijf, woning of praktijk? Dan ben U bij Pittoors Systems aan het juiste adres! Wij staan U graag met raad en daad bij in de zoektocht naar het meest ideale systeem voor jouw project.

Pittoors Systems | Toegangscontrole met badge

Autonome systemen

Bij autonome systemen wordt er telkens slechts één toegang bediend. Deze worden ter plekke geprogrammeerd via een klavier door een van onze installateurs. Onze systemen zijn bekabeld via een elektrisch deurslot of een elektromagneet en werken op zelfstandige basis na de installatie. Deze optie wordt vaak bij woningen toegepast aangezien de voordeur de voornaamste inkom is. Voor bedrijven zijn deze systemen ook integreerbaar in de toegangscontrole.

Netwerksystemen

Bij toegangscontrole systemen die via een netwerk aan elkaar gelinkt zijn, worden er ook meerdere lezers voorzien die allemaal met elkaar verbonden zijn. Dit type toegangscontrolesysteem wordt dan beheerd per computer. Ook deze lezers werken volledig autonoom na installatie. Dankzij de software die aan dit systeem gekoppeld wordt, kan er een hiërarchie opgesteld worden die beslist wie, waar en wanneer toegang mag krijgen.

Via een netwerk systeem behoud U de voordelen van centrale controle, gebeurtenis rapportage en flexibele controle over de toegang van personen, bezoekers of geautoriseerd personeel.

De software heeft nog andere functionaliteiten die breed inzetbaar zijn. Zo kan het systeem beheerd worden via internet of lokaal netwerk, liftsturingssystemen, tijdsregistratie,…

netwerksystemen toegangscontrole pittoors systems