Mobiele camerabewaking

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Mobiele Camerabewaking

mobiele camerabewaking guardtower pittoors systems

Dankzij onze speciaal ontworpen mobiele camerabewaking Guardtower met mobiele en uitschuifbare cameramast, kan U op elk event of op elke werf steeds een oogje in het zeil houden. Deze torens zijn uitgerust met moderne geavanceerde camerahardware en -software. Deze cameramasten zijn multi-inzetbaar. De mast zelf is 2,5 meter hoog, daarbij kan de telescopische mast nog eens 7 meter extra uitgeschoven worden. Gemiddeld weegt een Guardtower 500kg en zijn ze vandalismevrij gemaakt.

Deze mobiele camerabewaking torens worden vooral op evenementen of werven geplaatst omdat deze vaak onbewaakt achter blijven gedurende de avond en de nacht. Door middel van onze app kan U de beelden van de Guardtower op eender welk moment bekijken.

Guardtower op je werf

Al enkele jaren werken wij samen met grote bouwbedrijven in de algemene beveiliging en bewaking van bouwwerven. Wat ons experts maakt in dit vakgebied is onze jarenlange ervaring in combinatie met onze hoogtechnologische cameramasten. Zowel voor grote als voor kleine werven is onze Guardtower meer dan geschikt als tijdelijke of bijkomende bewaking.

Guardtower op je event

Tegenwoordig is de aanwezigheid van camerabewaking op events een must geworden. Guardtower is inzetbaar op alle type events, groot of klein. Wij beschikken over een breed assortiment aan doeltreffende Guardtowers die de plaatsing van een cameranetwerk zeer eenvoudig maken.

Onze torens zijn voorzien van geavanceerde topcamera’s en bijhorende verlichting. Zo is de scherpte en de kwaliteit van de beelden dag en nacht verzekerd. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk verzetbaar en kunnen ze ook tegen een flinke stoot dankzij de metalen omkadering.