Camerabewakingssysteem

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Overweeg je om een camerabewakingssysteem te installeren in uw huis of in uw zaak? Dan ben je bij Pittoors Systems aan het juiste adres!

Met slechts een kleine investering kan je het huis of de zaak al voorzien van een degelijk camerabewakingssysteem en hou je tegelijkertijd een oogje in het zeil. Een camerabewakingssysteem is meteen ook een goed afschrikmiddel voor dieven gezien het risico en de pakkans te groot is. Kies je voor een camerabewakingssysteem, dan investeer je in het veiligheidsgevoel van jezelf en/ of je medewerkers.

Het is ook belangrijk te weten met welke doeleinden je een camerabewakingssysteem wenst te installeren.

Wil je graag weten welk camerabewakingssysteem het best voor jou of je bedrijf? Dan bekijken wij graag welk systeem het best bij je project past.

Pittoors Systems | Camerabewaking via internet

Camerabewaking via internet

Tegenwoordig verloopt alles via het internet. Ook de beelden van je camerabewaking kan je via het internet volgen. Om camerabewaking via internet te kunnen raadplegen heb je een internetverbinding, software en een geschikte camera nodig.

Mobiele camerabewaking

Dankzij onze speciaal ontworpen mobiele en uitschuifbare cameramast, Guardtower, kan je op je event of op je werf steeds een oogje in het zeil houden. Deze torens zijn uitgerust met moderne geavanceerde camerahardware en -software. Deze cameramasten zijn multi-inzetbaar. De mast zelf is 2,5 meter hoog, daarbij kan de telescopische mast nog eens 7 meter extra uitgeschoven worden. Gemiddeld weegt een Guardtower 500kg en zijn ze vandalismeproof gemaakt.

mobiele camerabewaking guardtower pittoors systems
Pittoors Systems | beveiligingscamera ip

Beveiligingscamera IP

Een beveiligingscamera dat met de IP methode werkt, stuurt de beelden door via internet vanaf een vast internetadres. Zo kan je vanop eender welke locatie live volgen wat er gaande is in of rondom je huis of bedrijf. De enige vereiste hiervoor is een internetverbinding op de plaats waar de camera geplaatst is en op de locatie waar je deze beelden wenst te bekijken.