Camerabewaking via internet

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Camerabewaking via Internet

Pittoors Systems | Camerabewaking via internet

Tegenwoordig verloopt alles via het internet. Ook de beelden van je camerabewaking kan U via het internet volgen. Hiervoor heeft U naast een internetverbinding, software en een geschikte camera ook voor de plaatsing een gespecialiseerd bedrijf als Pittoors Systems nodig.

De makkelijkste methode om beelden van de camera’s via het internet te bekijken is met de IP-camera. Dit type camera stuurt via een gedeelte hardware het beeld via een vast internetadres. Het is dus belangrijk dat de computer op dewelke U de beelden wilt bekijken verbonden is met hetzelfde netwerk als de camera.

U kan hiervoor wel eigen instellingen gebruiken zoals de resolutie van het scherm en het aantal beelden per seconde. Of U kan kiezen om de beelden op te slaan voor archivering en consultatie op een later tijdstip. Uiteraard kunt U ook de toegang beperken of je eigen privacy instellingen bepalen, de camera vanop afstand bedienen (zoomen of roteren afhankelijk van de camerakeuze en de IP camera). Wilt U de monitoring verdelen dan kan U meerdere personen laten meekijken op verschillende locaties. Camerabewaking via het internet wordt in veel bedrijven al systematisch gebruikt.

Via de app kan U op de smartphone of tablet ook camerabewaking online bekijken. Vragen of interesse in camerabewaking via internet? Neem dan gerust contact op met ons.