Beveiliging

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Safety First!

Voor de meeste Belgen is beveiliging de laatste jaren steeds een belangrijker onderwerp. Uit onderzoek is gebleken dat we ons meer zorgen maken over onze veiligheid dan we zeven jaar geleden deden. We beseffen dat men nu meer dan ooit het gezin goed moet beschermen tegen gevaren zoals inbrekers, terreur, diefstal,… Niet alleen thuis maar ook in bedrijven wordt er steeds meer beveiligd. Om dit allemaal op punt te stellen, voorzie je je thuis of op het bedrijf dus maar beter van een beveiliging, camera’s, een toegangscontrole en/of een branddetectiesysteem. Op die manier loert het gevaar minder snel om de hoek. Het is niet alleen van belang om meer te beveiligen, er moet ook rekening gehouden worden met beter beveiligen. Daarom werken wij steeds met de nieuwste technologieën die op de markt gebracht worden.

Om je hierbij te helpen voorziet Pittoors Systems camera beveiliging systemen, alarmsystemen, inbraakbeveiliging. Zo kan U elke dag opnieuw op je twee oren slapen!

beveiliging bedrijven pittoors systems

Beveiliging bedrijven

De beveiliging in bedrijven is zeer cruciaal geworden! Van hackers tot inbrekers, het zijn allemaal potentiële gevaren voor de bedrijvensector. Daarom is het beveiligen van bedrijven eens zo belangrijk geworden. Elk bedrijf krijgt te maken met zijn eigen risico’s en moet zich daartegen kunnen verweren. De beveiliging in bedrijven kan variëren van de veiligheid van het personeel tot het beveiligen van cruciale bedrijfsinformatie.

Beveiliging thuis

Je thuis beveiligen doe je het liefst zo grondig mogelijk. Het is uitermate belangrijk dat je jouw huis zo onaantrekkelijk mogelijk maakt voor dieven en inbrekers. Dit kan van een alarmsysteem gaan tot bouwkundige maatregelen zoals het voorzien van een cilinderslot op de voor- en achterdeur en organisatorische maatregelen zoals het plaatsen van een stevige omheining.
Elk jaar wordt er ingebroken, met psychologische en financiële gevolgen voor de bewoners. Het loont dus zeker om je thuis goed te beveiligen.

beveiliging thuis pittoors systems

Beveiligingssystemen

Een alarmsysteem heeft een positieve impact op de veiligheid op kantoor of in je woning.
Een alarmsysteem plaatsen als beveiligingsmethode geeft je heel wat mogelijkheden. Zo zijn er bekabelde en draadloze systemen. Bij een bekabeld alarmsysteem zijn alle elementen met elkaar verbonden door middel van kabels. Het voordeel van een bekabeld alarmsysteem is dat het een grote reikwijdte heeft en betrouwbaar is.

Toegangscontrole is voor bedrijven een zeer belangrijke manier van beveiligen. Zo wordt de controle behouden over wie er binnenkomt in het bedrijf. Toegangscontrole maakt het overzicht van het sleutelbeheer makkelijker. Hier kan gekozen worden voor een eenvoudig systeem of een complexere versie ervan.