Beveiliging bedrijven

Pittoors zorgt voor de Beste Security Oplossingen voor Onze Klanten

Beveiliging Bedrijven

beveiliging bedrijven pittoors systems

De beveiliging in bedrijven is zeer cruciaal geworden! Van hackers tot inbrekers, het zijn allemaal potentiële gevaren voor de bedrijvensector. Daarom is het beveiligen van bedrijven eens zo belangrijk geworden. Elk bedrijf krijgt te maken met zijn eigen risico’s en moet zich daartegen kunnen verweren. De beveiliging in bedrijven kan variëren van de veiligheid van het personeel tot het beveiligen van cruciale bedrijfsinformatie.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om het bedrijf goed te gaan beveiligen. Een veilige onderneming is van groot belang voor iedereen die in en rondom het bedrijf werkt.

Hoe kan je nu concreet je bedrijf zo goed mogelijk gaan beveiligen? De beveiliging in bedrijven hangt vooral af van welke zwakke plekken je net wenst aan te pakken. Op basis van de noden en wensen bekijken we welke systemen en beveiligingsmethoden er het best bij het bedrijf passen. Weet je niet waar de zwakke plekken zich bevinden binnenin en rondom je bedrijf? Dan komen wij bekijken waar er op gebied van beveiliging nog op kan verbeterd kan worden.

Alarmsystemen als beveiligingsmethode

Een alarmsysteem heeft een positieve impact op de veiligheid op kantoor of in je woning.
Een alarmsysteem plaatsen als beveiligingsmethode geeft je heel wat mogelijkheden. Zo zijn er bekabelde en draadloze systemen. Bij een bekabeld alarmsysteem zijn alle elementen met elkaar verbonden door middel van kabels. Het voordeel van een bekabeld alarmsysteem is dat het een grote reikwijdte heeft en betrouwbaar is.

Een draadloos alarmsysteem heeft als groot voordeel dat je niet eerst moet breken in je huis. Het is een duurdere variant, maar het wordt sneller geplaatst dan de bekabelde alarmsystemen. Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven. Storingen worden vermeden door gebruik te maken van twee frequenties, waardoor andere apparaten geen storing kunnen veroorzaken. Op basis van wat je alarmsysteem allemaal moet kunnen maak je de keuze tussen deze mogelijkheden.

Ook de functionaliteiten kunnen variëren van basis systemen tot uitgebreide gesofisticeerde systemen die in connectie staan met andere elementen zoals bijvoorbeeld rookmelders, afstandsbedieningen, sms-functie, sirenes, bewegingsdetectoren…

Vergelijk je graag de prijs van deze twee varianten? Dat kan! Contacteer ons voor uw vrijblijvende prijsofferte.

Toegangscontrole in de beveiliging

 

Toegangscontrole is voor bedrijven een zeer belangrijke manier van beveiligen. Zo wordt de controle behouden over wie er binnenkomt in het bedrijf. Toegangscontrole maakt het overzicht van het sleutelbeheer makkelijker. Hier kan gekozen worden voor een eenvoudig systeem of een complexere versie ervan.

De systemen werken met een kaartlezer of een codeklavier. Beide systemen kunnen beheerd worden via de computer.

Pittoors Systems plaatst autonome en netwerksystemen voor de beveiliging via toegangscontrole.
Bij een autonoom systeem wordt één toegang gecontroleerd met een lokaal geprogrammeerd klavier.

Netwerksystemen beschikken over meerdere mogelijkheden op het gebied van lezers. Zo zijn er proximity lezers en codeklavieren, die met elkaar verbonden worden.

Ook hier verloopt het beheer via computer. Deze systemen werken na programmatie volledig autonoom. Via het softwarepakket bepaal je wie, waar, wanneer toegang krijgt.

Met de snel veranderende markt zijn er steeds meer functionaliteiten mogelijk. Om een gedetailleerde offerte te verkrijgen, neemt u best contact op met ons.